Super Gold Marula 100% (Pharmavitta)

Het hoofdingrediënt van de cosmetica is “verdwijnende olie” – marula-olie. Ondanks de kleine inhoud (30 ml) gaat de strogekleurde olie in een glazen flesje lang mee. Als je het regelmatig in kleine hoeveelheden aanbrengt, geeft het een maximale hydratatie, herstel en verjonging. Het bevat grote hoeveelheden vitamine C en E en antioxidanten terwijl oliezuur Pharmavitta M100 Super Gold Marula 100% voorziet van een uitstekende absorptie.

Sommigen van jullie zullen houden van de kruidengeur.

Voordelen

Nadelen

  • marula-olie als basisingrediënt
  • geen schadelijke stoffen
  • directe absorptie
  • lichte consistentie
  • praktische pomp
  • lekkere kruidengeur
  • glazen flesje
  • hoge prijs
  • kleine inhoud

GEDETAILLEERDE OMSCHRIJVING:

Marula-olie, uit het zuiden van Afrika, wordt al eeuwen gebruikt door inheemse inwoners voor de verzorging van lichaam, gezicht en haar. Daarom moeten we niet verbaasd zijn dat cosmeticabedrijven het in hun cosmetica gebruiken. Er is een verschil tussen het toevoegen van de olie aan een product en een product lanceren dat gebaseerd is op puur marula-olie. Pharmavitta heeft zo’n product gelanceerd. Het is bewezen succesvol.

De ingrediënten zijn duidelijk, dankzij de naam van de cosmetica. Pharmavitta M100 Super Gold Marula 100% bevat een kostbare olie met superabsorptie – natuurlijke marula-olie. Er zijn geen aanvullende stoffen, conserveermiddelen of siliconen. Pharmavitta heeft ervoor gezorgd dat M100 Super Gold volledig natuurlijke ingrediënten biedt.

Wat zijn de stoffen in Pharmavitta-olie?

  • Super Gold Marulanatuurlijk marula-olie (exclusief)

Ongetwijfeld is het goed dat Pharmavitta Super Gold Marula 100% slechts één ingrediënt heeft. Bovendien biedt dit ingrediënt zeer interessante eigenschappen. Het redt alle haartypes. De olie, uit marulafruit, bevat vier keer meer vitamine C dan een sinaasappel en veel vitamine E. Het is een rijke bron van oliezuur en antioxidanten, daarom werkt Marula 100% perfect in haarverzorging. Pharmavitta M100 Super Gold biedt snelle absorptie en daarmee een snelle werking.

Super Gold Marula 100% kan worden aangebracht op de huid, zelfs als make-up primer. Welke voordelen biedt het? Marula-olie hydrateert diep, regenereert en verbetert de weerbaarheid. Antioxidant werking is ook cruciaal omdat het de veroudering van het haar vertraagt, oftewel haaruitval, broosheid, dofheid en grijs worden. Pharmavitta marula-olie maakt het haar zijdezacht en glanzend en het heeft een gunstige invloed op een droge en geïrriteerde hoofdhuid.

De formule van Pharmavitta M100 Super Gold is zeer interessant. Pure marula-olie heeft een delicate strokleur wat zichtbaar is dankzij een melkflesje. De consistentie van de olie is zeer licht, daarom wordt Pharmavita-olie zeer goed geabsorbeerd en bezwaart het het haar niet. Marula 100% biedt ook een interessante aroma. De olie ruikt naar kruiden maar de geur verdwijnt snel.

De verpakking is van goede kwaliteit, maar het glazen flesje kan problemen geven omdat je het snel kunt laten vallen als je vettige handen hebt. Het flesje is elegant en past perfect in je hand. De applicatie is probleemloos dankzij een nuttige pomp. In combinatie met een perfecte opname van de olie, verhoogt de pomp de efficiëntie van het product.