Elixir Ultime Oleo-Complexe Rose Millenaire (Kerastase)

Kerastase Delicately Beautifying Scented Oil is een luxueus en duur product wat een volledige mislukking blijkt te zijn. Het bevat natuurlijke oliën en plantenextracten evenals veel alcoholen en siliconen. Als gevolg is het wateriger en kan het droogheid veroorzaken. De geur kan irritant zijn – het lijkt op sterke drank. Het kost veel en het enige positieve eraan is het handige en elegante flesje met een pomp die het aanbrengen comfortabel maakt.

Op het eerste gezicht werkt het perfect voor fijn en delicaat haar, maar na langer gebruik kan het schadelijk zijn.

Voordelen

Nadelen

 • vier verzorgende oliën
 • rozenbladextract
 • handig flesje en pomp
 • zonnebrand
 • irriterende alcohol geur
 • er zit veel alcohol in
 • zeer hoge prijs
 • zeer waterige formule

GEDETAILLEERDE OMSCHRIJVING:

Kerastase is een merk uit Parijs dat luxe cosmetica biedt. Onder de verscheidenheid van Kerastaseproducten kunnen we ook haarverzorgingscosmetica vinden, waaronder Delicately Beautifying Scented Oil voor fijn en delicaat haar. Het ziet er geweldig uit en kost veel, dus het moet je geld waard zijn – tenslotte is dit olie-achtige haarserum gebaseerd op het complex van oliën en biedt het een veelzijdige werking.

Ten eerste doet het merk het niet zo goed – de ingrediënten van Kerastase Oleo-Complex Rose Millenaire laat veel te wensen over. De prijs is echt hoog, dus we zouden veel meer verwachten dan een complex van oliën en extracten die worden verstoord door siliconen en alcoholen die je kunt ruiken tijdens het aanbrengen. Helaas zijn de ingrediënten in Kerastase Rose Millenaire Hair Oil teleurstellend.

kerastase-elixir-ultime-cheveux-fins-et-sensibilisesWat zijn de stoffen in Kerastase Rose Millenaire Hair Oil?

Natuurlijke oliën:

 • maïsolie
 • arganolie
 • camelia-olie
 • pracaxi-olie

Andere ingrediënten:

 • roosextract
 • zonnebrand

Je moet je bewust zijn dat het product een grote hoeveelheid alcohol bevat. Als gevolg, als je het product regelmatig gebruikt, kan jouw haar droog worden. Bovendien kan de alcohol de werking van de oliën verzwakken. De cosmetica bevat ook siliconen. De hoeveelheid is groter dan de hoeveelheid gunstige stoffen. Helaas stelt het merk ons teleur met de bestanddelen.

Zelfs rozenextract in Kerastase-olie is niet in staat om de slechte indruk goed te maken. Dit ingrediënt is verantwoordelijk voor de bescherming van delicate lokken tegen schadelijke factoren. De complex van oliën, welke op het etiket kunnen worden bekeken, bestaat uit: maïsolie, wat zachtheid en glans geeft; arganolie dat sterk voedende en herstellende werking biedt; glad makend camelia-olie en exotisch pracaxi-olie wat gemakkelijk het haar penetreert, hydrateert en regenereert.

Kerastase Oleo-Complexe Rose Millenaire leek erg veelbelovend. In ruil voor een zeer hoge prijs, krijgen we een zeer waterig serum dat een sterke alcoholgeur biedt. Het is niet olie-achtig en ook niet gunstig voor het haar. Het aanbrengen is niet gemakkelijk vanwege de waterige consistentie, terwijl de geur kan ontmoedigen om Kerastase Rose Millenaire te gebruiken.

Aan de andere kant moeten we de verpakking loven. Kerastase Rose Millenaire Hair Oil heeft een zeer handig flesje dat is gemaakt van dik plastic; het ziet er uit als een glazen flesje maar dat is niet zo, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het breekt. De elixir kan worden aangebracht op nat of droog haar, voor of na het wassen. Het bevat een handig pompje dat je helpt om de juiste hoeveelheid van het product aan te brengen.