100% Argan Oil (John Masters Organics)

De cosmetica is gebaseerd op één ingrediënt – 100% arganolie, zonder aanvullende stoffen. Het ruikt naar noten met een lichte hint van kruiden. Het is een rijke bron van onverzadigde vetzuren en vitamines. Het heeft een delicate kleur en lichte consistentie, waardoor het snel wordt opgenomen. 100% Argan Oil John Masters Organics biedt een multidimensionele werking.

Het is ideaal voor beschadigd en zwak haar en voor haar dat is aangetast door de eerste tekenen van veroudering.

Voordelen

Nadelen

  • hoofdingrediënt – waardevolle arganolie
  • lichte en snel absorberende formule
  • complexe werking
  • precieze pipet
  • glazen flesje
  • vrij hoge prijs
  • korte levensduur

GEDETAILLEERDE OMSCHRIJVING:

Pure arganolie is een kortbare stof die al eeuwen door Marokkaanse vrouwen wordt gebruikt. Arganolie komt uit Marokko en John Masters Organics heeft besloten om dit ingrediënt te gebruiken in de cosmetica. Het merk probeert zijn cosmetica te creëren in samenhang met de natuur, wat wordt weerspiegeld in de kwaliteit van de producten. 100% Arganolie Jogn Masters is een uitstekend voorbeeld.

Het is niet nodig om meer te vertellen over dit product. Zoals de naam aangeeft – het bevat exclusief puur arganolie. Het is geen nadeel. Tenslotte zijn producten met minder ingrediën vaak veel beter. Te veel stoffen kan niets anders dan schade aanbrengen. Eenvoudige en natuurlijke cosmetica zijn waardevol.

john-masters-organicsWat zijn de stoffen van John Masters olie?

  • natuurlijk arganolie (exclusief)

De formule, uitsluitend gebaseerd op vloeibaar goud uit Marokko – Arganiaboomolie, is een geweldige aanwinst voor de cosmetica. Het betekent dat John Masters Organics 100% Argan Oil op zowel het haar en het lichaam, gezicht en nagels kan worden aangebracht. Echter, wij vergelijken haaroliën dus moeten wij ons hier op richten. Arganolie is een van de beste natuurlijke producten die in haarverzorging worden gebruikt.

100% Argan Oil John Masters Organics is een complexe cosmetica vanwege de eigenschappen van arganolie. Natuurlijke olie, verkregen uit de noten van de Arganiaboom, is de bron van omega-6 onverzadigde vetzuren en de vitamine van de jeugd (E), wat sterk hydraterende, regenererende en beschermende werking biedt. John Masters Argan Oil maakt het haar zachter en beter weerbaar en het gaat verouderingsprocessen tegen zodat de lokken gezond en sterk blijven.

John Masters Organics 100% Argan Oil zit in een donker glazen flesje dat de natuurlijke stoffen beschermt tegen de schadelijke effecten van licht. De cosmetica is vrij van conserveermiddelen en zodoende is een juiste opslag belangrijk. Het product moet worden gebruikt binnen zes maanden na openen. Het lijkt niet lang in vergelijking met andere cosmetica. Als het gaat om de verpakking, is het wat onpraktisch – het flesje kan wegglippen en gemakkelijk breken.

We moeten wat zeggen over de formule. John Masters natuurlijke arganolie heeft een strokleur en een lichte consistentie omdat het toebehoort aan penetrerende oliën. Je hebt een kleine hoeveelheid nodig om het haar gelijkmatig te bedekken. Dankzij de zwarte pipet is het aanbrengen gemakkelijk, terwijl 100% Argan Oil John Masters zeer efficiënt is. De geur is atypisch – zoals een frisse schil van een noot.